Att sköta om sin kropp

Det är viktigt att träna och hålla igång, det motverkar sjukdomar och håller kroppen smidig, stark samt estetiskt tilltalande. Men det är inte bara träning som är viktigt. Du måste äta bra, dricka rent vatten, sova väl, inte stressa och sköta din hygien. Just det här med att koppla av är också viktigt, att veta vad som är viktigt eller inte.

Det märkte jag inte minst i julas. Så många stressar, spänner hela kroppen, blodtrycket skjuter i höjden och ingen andas djupt ner i magen. Det är svårt att koppla av! Jag har bestämt mig för att bli bättre på det själv. Har problem med att verkligen kunna släppa allt och bara chilla. Därför har jag bestämt mig för att åka på en spahelg. Vet inte riktigt var än, men det blir väl någonstans i trakterna. Det är ganska dyrt (men jag kommer att  ta lån för det) men ärligt. Är det inte värt det för att ta hand om sig själv?

Vi har bara en kropp. Det är den enda vi får i detta liv.

Ta hand om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *